Hollandse Markten
:: Hollandse Markten :: overzicht markten :: 2015/2016 ::  

Herman Costerstraat
beschermdDe Haagse Markt, Nederlands grootste markt.

Haagse Markt krijgt grote opknapbeurt. In 2015 mot er een marktterrein liggen waar liefst elke dag wat te beleven valt. Het aantal marktdagen wat nu op vier ligt, kan ook omhoog op niet-marktdagen. De Haagse markt wordt klaargestoomd voor de markten toekomst. Rechte en bredere paden, Moderne voorzieningen van elektra en water. Voorzieningsgebouw met marktkantoor, EHBO, toiletvoorziening en horeca. Ruimte voor verbeterde opslag en vernieuwde tramhaltes die gelijk toegang geven tot het terrein van de haagse markt aan de Herman Costerstraat in de wijk Transvaal.

Ruim 60 jaar geleden werd de Haagse Markt naar de Herman Costerstraat verplaatst, toen nog aan de rand van Den Haag, nu 10 reisminuten van het centrum en de trein stations.

Als een vriendelijk gebaar, fladderend en waaiend in de wind, begroeten de vlaggen van de Haagse markt uw aankomst op de Haagse Herman Costermarkt. Met een vleugje frisse en gezonde lucht, toegestroomd vanaf de zeer dichtbij gelegen Noordzee kust. U bent altijd welkom op de gezellige, knusse Haagse markt in de echte Haagse volksbuurt, Transvaal. Met een grote makkelijk toegankelijke parkeergarage onder de "Haagse magt vor al uwe inkhophu" en alle kramen voorzien van een polyester overkapping is de Haagse Mart uitgegroeid tot de modernste en grootste waren markt van Nederland en heeft u hier , zeker voor een paar Haagse uurtjes, veel Haagse markt struin plezier.

De Haagse Mart, de grootste en gezelligste markt van Nederland ! Naar boven
beschermdAls een zeer levendige markt, met ruim 500 kramen en bijna 20 standwerkers plaatsen, komen op een marktdag zo'n 40.000 bezoekers en in het weekeinde wel 15.000 meer ( ruim 50.000 ) van heinde en verre om een leuke dag op de mart in het gezellige koninklijke statige oude en historische 's-Gravenhage mee te kunnen maken. De markt is meestal om 8.30 al open, maar de standwerkers loten rond deze tijd en rond 9.15 is de markt klaar voor uw Haagse markt dagje bezoek.

Onder de markt, via de Heemstraat, kunt U tegen betaling parkeren. Veel parkeer ruimte heeft u in deze grote hal, het is er veilig en U loopt zo de trap op en staat midden op het Haagse markt terrein.

Wist U trouwens dat heel lang geleden de markt ook wel De Maag van Den Haag waar trouwens een erg leuk boek uit 1983 van is, (Maarten van Doorn, auteur) genoemd werd.

De markt bestaat uit vele gezellige gedeeltes, men verkoopt er bloemen, bomen, heesters, planten; aardappelen; vissen; groenten; fruit; vele lekkere en exotische gerechten en goederen; leuke goedkope kleding; schoenen oud en nieuw; tweede, derde en velerhande; gebruikte en ongeregelde goederen; algemene rijen; verkoopwagens rij; stille kramers; standwerkers, te veel om op te noemen, erg Haags gezellig.

Bezoek aan Den Haag, dan ook een bezoek aan de Haagse markt Naar boven
Markt op de Haagse Herman Costerstraat. De Haagse markt trekt veel bezoekers zowel uit de buurt, de stad als uit de ruim omliggende gemeentes.
beschermd
beschermd
Herman Costerstraat, mooie markt achter de duinen Naar boven
beschermdMarkt in Den Haag, de Herman Costerstraat. Voordat de markt in de vroege morgen plaats kan vinden, zijn er door de marktmeesters op de Haagse Markt al zeer veel werkzaamheden door hen verzet. Een dag voor de medewerkers van de Haagse dienst Marktwezen begint al vroeg in de ochtend en zij maken lange dagen. De Haagse markt heeft een groot team ter beschikking omdat het natuurlijk één van, zo niet, de grootste markt van Holland is, dit vergt veel organisatie talent zowel onderling als met de koopman en aan verwante organisaties! Wat heel belangrijk is, is uw veiligheid en welzijn op de Haagse markt. Zodoende wijzen de marktmeesters, natuurlijk ten aller tijden in Uw voordeel, U er ook op, als Uw tas bijvoorbeeld open staat of Uw kostbare eigendommen niet goed beveiligd zijn. Koopjes en aanbiedingen haal je natuurlijk op de Haagse markt.

De Haagse Markt heeft 't!


Algemene informatie over deze markt:
 Marktnaam: Herman Costerstraat
 Adres: Herman Costerstraat
 Plaats: Den Haag
 Openingstijd(en): Maandag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag 08:00 - 17:00 uur
 Nieuws: Volgens velen de grootste markt van Europa
 Bijzonderheden: Sfeervolle en gezellige markt in de wijk Transvaal

Vorige pagina Vorige Boven Naar boven
English Deutsch Meer...

Powered by Google


        


YouTube Markt videos

Warenmarkten
Gemeentes bezocht
Biologische Markten

Speciale markten
Paardenmarkten


Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2015 - Tel +31 (0)6 103 180 10 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 106 bezoekers online     17942054 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie Contact