Hollandse Markten

Nieuwmarkt (dagmarkt)
beschermdNieuwmarkt in Amsterdam, een historische eeuwenoude markt. Nu staan er niet zoveel kramen meer maar wel het "broodnodige" waar een mens voldoende aan heeft! De markt op de Nieuwmarkt is altijd leuk bezocht in het mooie Amsterdam. Hier aan de markt is de alom bekende Amsterdamse waag gelegen , een prachtig monument, nog in perfecte staat alwaar U ten aller tijden terecht kunt voor een kopje thee of koffie. Vlak om de hoek liggen de oude bekende Amsterdamse Wallen en de Zeedijk, een echt stukje Amsterdamse cultuur wijk, waar de gezelligheid weer net zo als vroeger teruggekeerd is. Deze markt is een markt, zeer rijk aan Amsterdamse markt geschiedenis, een stukje Amsterdam waar men best van mag spreken, dat hier, op deze plek , een van de eerste marktjes werd gehouden die het mooie Amsterdam rijk is.
Naar boven
Amsterdamse Markt de Nieuwmarkt. De oude Amsterdamse waag heeft een mooie en zeker een historische uitstraling op deze eeuwen oude markt aan de Nieuwmarkt.

Op ongeveer 5 minuten van de Nieuw Markt is ook de beroemde Waterlooplein markt gelegen, samen zijn zij zeer welbekende en goed bezochte Amsterdamse cultuur markten, al eeuwen lang. Dus bij een bezoek aan de Amsterdamse Nieuwmarkt pakt u gelijk een Waterlooplein markt mee!

beschermd
beschermd

Algemene informatie over deze markt:
 Marktnaam: Nieuwmarkt algemene warenmarkt
 Adres: Nieuwmarkt centrum, achter de Wallen. 10 minuten wandelen vanaf Amsterdam centraal station
 Plaats: Amsterdam
 Openingstijd(en): Maandag t/m zaterdag 09:00 - 17:00 uur
 Nieuws: Algemene warenmarkt op de Nieuwmarkt maandag tot en met zaterdag
 Bijzonderheden: Gelegen aan de voet van de oude Waag, zeer leuke en historische omgeving!

Markt is te bereiken:
Metro 51, 53, 54 halte Nieuwmarkt.
Met de trein : Amsterdam Centraal, 10 minuten wandelen richting de Nieuwmarkt
Met de auto: via de A10, S116,onder de IJ-tunnel door, rechtdoor naar Valkenburgerstraat, dan rechtdoor naar Mr.Visserplein, rechtsaf Jodenbreestraat in , rechtdoor St.Antoniebreestraat door, dan rechtdoor naar de Nieuwmarkt

Parkeer nabij de Nieuwmarkt
Bijenkorf Parkeergarage en betaald parkeren in de straten. Advies: ga met het openbaar vervoer, een parkkerplaats vinden kan lastig of zelfs onmogelijk zijn. Postcode voor navigatie = 1012

telefoon: 020 14020


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2016 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 321 bezoekers online     22135173 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier