Hollandse Markten
:: Hollandse Markten :: overzicht markten :: 2014/2015 ::  Zwartemarkten

Zwartemarkten
Overzicht Zwartemarkten

Zwartemarkt Wittemarkt

Nederland is rijk aan vele "Zwarte Markten" en deze markten zijn erg populair. In de jaren 80 kwamen er veel in opkomst. Grote zwarte markt bazaars zijn nog altijd blijven bestaan. Hier vindt u een overzicht van zwarte markten in Nederland.
Lees verder...

Utrechtse bazaar
Utrecht heeft een grote zwarte markt, deze staat ook wel bekend onder de naam Zwarte Markt Utrecht en is elk weekend een populair markt uitje aan de Groenewoudsedijk 6 Papendorp in Utrecht. De Utrechtse bazaar wordt altijd goed bezocht.
Lees verder....
Zwartemarkt Slagharen Naar boven
Zij die vaak de markt bezoeken en specifiek de zogenoemde zwarte markt zal het niet zijn ontgaan dat er in Slagharen ook een grote zwarte markt plaatsvindt.
Lees verder...
Zwartemarkt bazaars bezoeken... Naar boven
De zwarte markten in Nederland: De Zwarte Markt Utrechtse Bazaar, Zwarte Markt Slagharen, De Zwarte Markt Zuidlaren, de IJ-Hallen Zwarte Markt Amsterdam Noord, de Almere Flevo Bazaar of de Vrije Markt Tiel en Oosterse Markt Nijmegen in provincie Gelderland Ook bekend in het hoge Noord is de Beverwijkse bazaar de Beverwijkse Bazaar in Noord Holland.


Vrije Markt Tiel
Een gezellige, sfeervolle overdekte vrije "zwarte markt". Gemakkelijk te vinden gelijk vanuit het NS Station te Tiel. Deze vrije markt van Tiel mag zeker gerekend worden tot een van Nederlands leukste snuffel en struin markten, een markt met een uitgebreid aanbod van diverse handige producten. Lees meer....
Oosterse Markt Nijmegen
Een gezellige, sfeervolle Oosterse Markt Nijmegen, Gelderland, langs de Waal staat een historisch gebouw: de oude Honig fabriek. In dat gebouw wordt sinds november 2013 in een ruimte van 6500 m2 een elk zondag terugkerende Oosterse Markt Nijmegen gehouden, een samenvoeging van culturen, smaken, kleuren en geuren. U vind hier een uiteenlopende grote collectie van unieke nieuwe en gebruikte goederen. De Oosterse Markt Nijmegen. Lees meer....
Vorige pagina Vorige Boven Naar boven
English Deutsch Meer...

Zoekmachines

YouTube Markt videos

Warenmarkten
Gemeentes bezocht
Biologische Markten

Speciale markten
Paardenmarkten


Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2014. - Tel. +31 6.185.956.70 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 436 bezoekers online     17411265 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie Contact