Standwerkers Concoursen 2019
Standwerkers, de gangmakers op de diverse thema markten
Een kleine groep

28 september 2019 bezoek Nederlands standwerker kampioenschap Middelburg ...

Info Nederlands kampioenschap Standwerken op zaterdag te Middelburg

Overzicht Lydia van de Ruit wint het Nederlands kampioenschap standwerken in winkel centrum Leidschehage te Leidschendam. Lydia is zeker geen onbekende in de wereld van standwerken en al vele jaren staat zij haar vrouwtje op de vele Nederlandse standwerk concoursen en op de markten van Nederland. Zeker zo leuk is dat Nel Polder Koedam de tweede prijs in ontvangst mocht nemen! Ook Nel is met haar volle hart al jaren een begrip in de standwerkers club; de standwerker dames pakken de titels!

Natuurlijk waren alle standwerkers goed op spraakzame dreef op deze NL kampioenschap standwerken en is een pagina promotie te weinig voor alle TOP standwerkers te presenteren met hun standwerkers handel welke op deze dag aanwezig waren. Felicitaties voor alle standwerkers voor deze gezellige en sfeervolle Nederlands standwerk kampioenschap in Leidschenhage

Elk jaar geeft Hollandse markten een beknopt overzicht van de standwerkers concoursen. Deze concoursen zijn DE stap naar het Nederlands Kampioenschap standwerken welke elk jaar in september worden gehouden. Dit jaar was het Nederlands Standwerk kampioenschap in Leidschehage in het winkelcentrum: Winkelcentrum Leidschehage, Nederlands kampioenschap standwerken. Hier komen, volgens vele, de grootheden op gebied van standwerken samen en dingen naar de hoogste faam in Standwerkers land. Ook u bent elk jaar welkom om van deze geweldige show van deze spreek meesters en meesteressen te genieten. Standwerken, een vak apart!

Standwerkersconcoursen zijn demonstraties van standwerkers die hun specifieke producten aan de man brengen. Ons land kent een kleine 500 standwerkers, die een belangrijke bijdrage aan het imago van de markt leveren. Een werelds, reizend, spraakzaam ondernemend vak.
Jaarlijks organiseert de Vereniging voor Ambulante Handel gemiddeld 120 standwerkerconcoursen met als absolute hoogtepunt, het Nationaal Kampioenschap. Blikopeners, inlegzooltjes, nagelvijlen, raamwissers, groenteschaven, kabelritsers, ministofzuigers, plunjezakken met snoep en potjes zalf. De deelnemers praten én verkopen de sterren van de hemel. Bovenal zorgen ze voor veel extra plezier op de markt.

Concoursen worden onder andere georganiseerd in winkelcentra en verschillende soorten markten (jaarmarkten, braderieën, paardenmarkten enz.). Voor betreffende locaties betekent dit dat het bezoekersaantallen flink zal stijgen wat natuurlijk ten voordelen is voor betrokken partijen. Tijdens een concours proberen de standwerkers hun uiterste best te doen om de mooiste, leukste, grappigste etc. presentatie te geven om zodoende zoveel mogelijk producten proberen te verkopen.

Er zijn meerdere organisaties op het gebied van het organiseren van standwerk concoursen en culturele markten met deze verkopende spraakwatervallen in Nederland.

Speciale markten overzicht met o.a. standwerk concoursen 2019

Meer info over standwerkers op Markt en Markten

Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2020 - KvK: 73545635 Rotterdam - BTW: NL859569664B01
Nu 527 bezoekers online     32834972 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier