Standwerkers in Nederland
Standwerken, leerzaam en leuk markt beroep
beschermdWie vaak een bezoek aan de markt brengt komt ze vast en zeker wel eens tegen: De standwerker met zijn typische uitstraling! Met de herkenbare bonte kleurige parasols, uitklapbare kleine tafels en duidelijk hoorbaar aanwezig zijn ze zo op te sporen tijdens de markt. Zij worden dan ook toegekend de krenten in de marktpap te zijn met hun levendige presentatie van diverse goederen. Al is het nu de afslankbroek, de handige tuinschaar of de dubbelziijdig te gebruiken stofdoek, vlekkenzeep. Heeft de standwerker het niet, dan is het best mogelijk dat het ook niet te koop zal zijn.
Standwerker, van vader op zoon Naar boven
Standwerkers uit vroeger tijden deden hun uiterste best om een boterhammetje te verdienen en dit lukte ze ook aardig. Zij hadden een uiteenlopend assortiment. Veel leuke en spontane verhalen van oude standwerkers zijn bewaard gebleven voor het nageslacht en meestal leerde men het vak dan ook van vader op zoon.

Tegenwoordig is de standwerker meestal uitgerust met een professioneel assortiment aan zowel zijn presentatie goederen alswel zijn gezellige uitstal. Neem de tijd om te luisteren naar de grappen en grollen, goed voor uw portomonee maar zeker ook voor uw lachspieren.
 
Standwerkers gaan mee met de trends Naar boven
Standwerkers spelen erg in op trends en gangbare artikelen met een wervelende standwerkersshow. Tegenwoordig is het handig dat standwerkers visitekaartjes hebben, voor als het wondermiddel wat u heeft op is, en de standwerker allang verdwenen. U kunt zo nabestellen.
beschermd
Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2021 KvK 81862539 / Capelle aan den IJssel
Nu 493 bezoekers online     34877658 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel Gestelde Vragen Markt Aanmeld Formulier Redactie Formulier