Hollandse Markten  Verkoeling op de markt tijdens hittegolf

De markt gaat door weer en wind. Als het regent, sneeuwt, koud is en ook heel heet. De slimme marktkoopmannen en vrouwen spelen daar op in door verkoeling te bieden. Dat trekt namelijk aandacht naar de kraam. Dat doe je bijvoorbeeld slim met een aircooler. Waarom? Hieronder geven we vier redenen.

Wat doet een aircooler nu eigenlijk?

Een aircooler neemt lucht in zijn omgeving op, om die vervolgens langs een koel gedeelte te vervoeren en daarna (als de lucht is afgekoeld) terug te blazen. Dat geeft een verkoelend effect. 

  1. Een aircooler is een apparaat wat licht kan verkoelen en daardoor helemaal niet zoveel meer energie verbruikt als een ventilator. Dit terwijl deze apparaten wel koelere lucht kunnen terugblazen. Iets wat een ventilator niet kan. 
  2. Een aircooler is licht van gewicht. Zo tussen de 3 en 5 kilo. Prima mee te nemen en te verplaatsen dus. 
  3. Met een luchtverkoeler (een andere naam voor het systeem) ben je flexibel. Dit systeem heeft namelijk geen slang nodig voor de afvoer van condens of warme lucht. Dat zorgt ervoor dat het systeem precies op die plek kan komen te staan die jij kiest. 
  4. Een goed apparaat heb je al van rond de 100 euro. Helemaal geen grote investering dus. Terwijl je behoorlijk meer klanten naar de kraam kan krijgen. Daarmee verdien je de investering zo terug.

Beschikbaarheid

Belangrijk om te weten is dat deze appraten als warme broodjes over de toonbank vliegen zodra er een hittegolf aangekondigd wordt. Het is dus verstandig om deze op tijd aan te schaffen. Zo heb je nog voldoende keus en een scherpe prijs. De prijzen liggen nu lager en die schieten omhoog zodra de temperatuur richting de dertig graden gaat. Een goede reden dus om nu al even te gaan orienteren.

Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        Hollandse Markten ©®™ 1998-2022 KvK 81862539 / Capelle aan den IJssel
Nu 610 bezoekers online     36369229 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel Gestelde Vragen Markt Aanmeld Formulier Redactie Formulier   Partnerberichten