Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse MarktenMarkt(en) of Evenement(en) 2018 aanmelden
Hoe sneller markten of evenementen in de 2017 markten agenda staan aangemeld, des te eerder boekt de standplaatshouder een kraam! U kunt ook gratis de markt of evenement aanmelden op Hollandse Markten. Wilt u echter extra landelijke aandacht voor publiek en standplaatshouders? Gebruik dan het onderstaande formulier om uw markt/evenement voor een breed publiek aan te melden. Uw contactgegevens vermelden kan al vanaf slechts € 44,- Snel en veilig via iDeal.
Het aanmelden van uw markt brengt u vele voordelen. Zo wordt uw markten gratis overgenomen uit de agenda Hollandse Markten (HM) door andere promo/evenementen site's in Nederland. Uw promotie op HM bekeken door duizenden potentiële marktbezoekers per maand.

Wanneer u tegen de vergoeding van EUR 44,- inc. BTW (EUR 36,36 ex. BTW) uw contactgegevens vermeldt dan komt uw markt ook gratis op de index home pagina "Standplaatshouders gevraagd - Marktkramen te huur - Bel de organisatie!" van Hollandse Markten. U bereikt vele standhouders die mogelijk op uw markt/evenement een kraam kunnen huren. Tevens is deze keuze een ideale promo vermelding voor een breed regio publiek, lokale bezoekers, toeristen en marktliefhebbers!

Voor een betaalde Facebook promotie naar ruim 50.000 marktliefhebbers kunt u contact opnemen via sales(at)hollandsemarkten.nl

 Soort vermelding
 
Selecteer hier welke soort vermelding u voor uw evenement wilt.
 
 


 Contactgegevens organisator
 
Voer hier de contactgegevens in van uw organisatie. Deze gegevens gebruiken wij om contact met u te kunnen opnemen. Als u heeft gekozen uw contactgegevens te vermelden zullen deze gegevens tevens op de website worden getoond.
 
Organisatie:
Contactpersoon:
E-mail:
Telefoon:
Plaats:
Website/Facebook: http://
 
Naam marktmeester:
Telefoon marktmeester:


 Evenementgegevens
 
Voer hier gegevens in van uw evenement. Deze gegevens worden getoond op de website.
 
Marktthema:
Marktnaam:
Marktadres:
Postcode:
Marktplaats:
Provincie:
Aantal verkoopplaatsen:
Duur evenement:
Startdatum:
Einddatum:
Openingstijden:
van
t/m
Bijzonderheden
 
Vermeld hier leuke bijzonderheden van het evenementen voor publiek (Bij betaalde vermelding, plaats handige info voor standplaatshouders zoals kraamhuur prijs en website gegevens). Zodra uw evenement is aangemeld wordt deze gecontroleerd en daarna geplaatst in de HM agenda voor landelijke promotie.

Wijziging doorgeven: voor wijzigingen stuur een mail met de tekst naar service.thm(at)hollandsemarkten.nl

 
Anti-SPAM controlevraag
 
Wat is de hoofdstad van ons land?
 
 
   = Deze velden zijn verplicht.


 
Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 345 bezoekers online     25824015 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier