Hollandse Markten  

Gouds Montmartre 2019, Gouda
Gouds Montmartre, antiek, curiosa en brocante markt op de markt van Gouda.
Mont Martre, de antiekmarkt van Zuid Holland in historisch Gouda!
Parijs Montmartre in het 18e arrondissement, een hooggelegen kunstenaarswijk met een prachtig uitzicht over de marktstad Parijs. Voor toeristen een van de bekendste plekken van Parijs. Place du Tertre is het middelpunt van de wijk Mont Martre met veel kunstenaars en artistieke markt handel. Ook u kunt genieten van een echte Mont Martre, zij het op een Hollandse manier maar wel heel erg sfeervol en gezellig. Rondom De Markt van Gouda is het goed vertoeven op de vele terrasjes welke Gouda rijk is met uitzicht op de antiek markt

Mont Martre in Holland, Parijse markt in Holland

Naar boven

Elk jaar wordt er op de historische markt van Gouda een heuse antiek-, curiosa- en brocante markt gehouden. Rondom en op het markt plein naast de eeuwenoude Goudse stadhuis. Deze is tijdens het zomer seizoen op de woensdag te bezoeken en trekt enorm veel belangstelling.

Leuke en zeldzame producten uit “grootmoeders tijd” voorwerpen en gebruikte artikelen met een ware geschiedenis. Als deze konden spreken...

Toeristen, dagjes mensen maar ook de Goudse bevolking weet de weg te vinden naar deze curiosamarkt de Gouds Montmartre naast het gotisch stadhuis op het midden van de markt. Ook een bezoek aan de wereldberoemde kaaswaag mag u zeker niet missen! Het oude Goudse Kaas en ambachten museum met de kaaswaag zijn dan ook uniek in hun soort, een echt Hollands monument met leuke kaas gerelateerde producten in de museum winkel.

Woensdag, Gouds Montmartre Naar boven

Gouds montmartre is te bezoeken op de woensdag van eind juni tot begin september. Het is dan ook de curiosamarkt van de regio. Elke woensdag staan hier vele marktstalletje opgesteld (afhankelijk van het weer!) met een legio aan leuke ouderwetse verzamel producten. Is het nu die oude poppenwagen of de antieke scheepshoorn, 90% kans dat u hier zult slagen.

Niet het antieke artikel gevonden waar u voor gekomen bent? … u gaat altijd naar huis met een koopje en een leuke Goudse herinnering… De antieke handel staat dan ook overal op een representatieve manier uitgestald. Ook hier geldt; etaleren doet verkopen!

Antiek, curiosa, oude boeken prenten platen postzegels verzamelobjecten; te veel om op te noemen. U kunt het hier vinden mits u goed snuffelt en struint op, tussen, onder, naast en voor de kramen. Op zoek naar het koopje van je leven, cadeau voor een verjaardag of een apart uniek antiek object? Bezoek dan de Goudse Montmartre, zeker te combineren met een bezoek en rondwandeling in de historische binnenstad van “kaas” marktstad Gouda!

Graag tot ziens in op de Goudse Montmartre!

website gemeente Gouda

Franse markt sfeer op de Markt van Gouda anno 2019 Naar boven
Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2022 KvK 81862539 / Capelle aan den IJssel
Nu 444 bezoekers online     37133306 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel Gestelde Vragen Markt Aanmeld Formulier Redactie Formulier   Partnerberichten