Hollandse Markten  

Kunstmarkten 2016
Sfeervolle cultuur en art markt in 2016, u bent van harte welkom op deze thema markten Elk jaar vinden in de zomer de culturele seizoen markten plaats. Op en rond deze thema markten is een informatiemarkt en er zijn podia met diverse culturele optredens.
Cultuur Markt 2015, Nederland Naar boven

ook muziek en zang op de cultuurmarkt Nederland doet veel aan kunst en cultuur. Een goed voorbeeld zijn de Cultureel Informatiepunten. Deze werd al lang geleden in het leven geroepen met als doel de burgers van Nederland te informeren over, en te betrekken bij de cultuur, met name in de eigen gemeente.

Bent u werkzaam bij een culturele instelling of anderszins professioneel bij kunst en/of cultuur betrokken? Neem contact met het Cultureel Informatiepunt Punt, wellicht kunnen zij iets voor u betekenen.

Bevorderen van kunst en cultuur in Nederland Naar boven

sfeervol tijdens de cultuur markt 2006Het Cultureel Netwerk Nederland is hèt samenwerking verband van culturele instellingen, groepen en in cultuur geïnteresseerde privé-personen.

Bent u als privé-persoon geïnteresseerd in kunst en cultuur? Geef aan wat u vindt dat er in Nederland aan cultuur kan/moet worden gedaan. Wilt u een actieve rol spelen, meedenken of meedoen. Zij staan altijd open voor een reactie, ook vanuit het buitenland.

Bijeenkomsten van het Cultureel Netwerk Nederland vinden elk jaar plaats en zijn zeer informatief. Tijdens deze Netwerkvergaderingen informeert men elkaar en worden (nieuwe) ideeën ontwikkeld. Ook behartigt het Netwerk de gezamenlijke belangen, bijvoorbeeld bij de politiek voor u en voor de stad.

Kunst en Cultuur markten Naar boven

Ook de dans is aanwezig op de cultuurmarktDe CultuurMarkt is een initiatief van vrijwilligers. Een stichting die wil bevorderen, dat Nederland een eigen culturele identiteit krijgt en dat steeds meer inwoners van ons land bij culturele activiteiten betrokken zijn / worden. De stichting biedt haar diensten aan bij projecten en stimuleert culturele activiteiten.

De stichting wil in samenwerking met culturele en/of educatieve instellingen, buurtcentra en particuliere initiatiefnemers activiteiten aanbieden voor alle Nederlandses maar ook buiten ons land stellen wij het op prijs om met andere cultuur instellingen van gedachte te wisselen.

Graag zien wij ook u tijdens de sfeervolle cultuur en kunst markten in 2016

Secretariaat:
Cultureel Informatiepunt Nederland Website Cultureel informatiepunt

Overzicht kunst en cultuur informatie

Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2021 KvK 81862539 / Capelle aan den IJssel
Nu 439 bezoekers online     33745803 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel Gestelde Vragen Markt Aanmeld Formulier Redactie Formulier