Hollandse Markten  

Beste markt 2018

"Beste markt van het jaar in Nederland".

Den Haag de Beste Markt van Nederland 2018.

De drie winnaars van de verkiezing Beste Markt van Nederland zijn Den Haag, Dinxperlo en Bergen.

Een marktcommissie maakt de finalisten in de strijd om de verkiezing van de Beste Markt van Nederland 2018 bekend. In 2018 zijn er in drie categorieën tien finalisten.

Bij de grote markten met meer dan 50 ondernemers. Bij de middelgrote markten tussen de 30 en 50 ondernemers en de kleine markten met 10 tot 30 marktondernemers.

NL beste markt 2018 bekend Naar boven

Elk jaar wordt bekend gemaakt welke markt - de beste markt van Nederland - is geworden. Deze prijs is een regelrechte eer voor de markt welke deze ontvangen zal. Er volgt voor deze beste markt keuze een goede reclame voor "Beste markt " in Nederland

Via een vragenformulier van een commissie kan men de beste markt van Nederland opgeven voor de nominatie. Om het vragenformulier voor de beste markt van Nederland in te vullen werd onder anderen gevraagd:

Is er een officieel ingesteld marktcommissie, door wie zijn de vertegenwoordigers van de markt gekozen, wordt de marktcommissie betrokken bij marktzaken welke overleg nodig hebben in haar geheel, worden standplaatshouders op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen en hoe? Via post, een nieuwsbrief etc. , zijn de marktcommissie vergaderingen openbaar? Zulk soort zaken dienen via het formulier ingevuld en opgestuurd te worden zodat het cvah kan en zal bepalen of de markt genomineerd wordt en/of eerst met een eervol bezoek mag worden verrast.

In het marktjaar wordt gekeken naar de vakkennis op de markten, objectiviteit van de markt, marktervaring, de betrokkenheid bij en kennis van de visie welke de markten in Nederland hoog in het "Markt vaandel" moeten houden.

Doelstellingen: beste markt Nederland

De verkiezingen voor beste markt van het jaar bestaan uit de volgende doelstellingen:

  • Wat kan de markt voor de gemeenten betekenen.
  • Wisselwerking stimuleren tussen de markten en de gemeentes.
  • De markten in een positief beeld brengen.
  • Markt imago verhogen.

De winnaar mag dan ook het vaandel "Beste markt" boven de markt gaan hangen. Natuurlijk trekt dit publiciteit en krijgt men veel markt aandacht van de landelijke en lokale media. De markt in haar geheel in Nederland mag dus echt wel een opsteker gebruiken en elke promotie voor de Markten in Nederland is meegenomen!

Een speciaal samengestelde commissie organiseert de verkiezing van De Beste Markt van Nederland met als belangrijkste doel: zorgen dat de warenmarkt verder professionaliseert, zodat consumenten in de toekomst naar de markten blijven komen. De jury was enthousiast over alle inzendingen. Aandachtspunten voor de beoordelingen waren onder meer: basisinfrastructuur van de markt, inrichting, wisselwerking met de omgeving, afstemming op de consument, organisatie en communicatie.

Gedurende het jaarwerden de markten die in aanmerking kwamen voor - de beste markt - nominatie, soms aangekondigd - maar ook onaangekondigd bezocht. Nadat deze markten door de jury werden bezocht, werden zij dus goed bevonden om mee te dingen naar de titel "Nederlands beste markt". Na deze bezoeken zijn deze markten op de hoogte gesteld dat zij genomineerd zijn als beste markt in Nederland.


Elk jaar kunt u een verslag lezen van "beste markt in Nederland " op de Hollandse Markten.

Beste markt 2018, u komt toch ook? ...


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2022 KvK 81862539 / Capelle aan den IJssel
Nu 386 bezoekers online     37133120 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel Gestelde Vragen Markt Aanmeld Formulier Redactie Formulier   Partnerberichten