Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse Markten  Informatie gemeentelijke markten

De website Hollandse Markten website biedt informatie over vrijwel alle markten van Nederland! De door u gewenste markt en bijhorende informatie in slechts 2 klikken!
Zoek gemeente Naar boven
U kunt drie dingen doen:
  1. beschermdU typt de gewenste gemeente in het invoerveld. Zodra u typt wordt de tekst automatisch aangevuld zodat u niet de gehele gemeentenaam hoeft in te vullen (zie figuur hiernaast)
  2. beschermdU kunt direct de gewenste gemeente uit de keuzelijst kiezen zoals te zien in de figuur hiernaast.

  3. beschermdU kunt ook het complete overzicht bekijken. Hier een lijst van alle beschikbare gemeenten op alfabetische volgorde en klik op de button "A -> Z"
 
Zoek markt Naar boven
Hieronder volgt voor het gemak een voorbeeld hoe u te werk kunt gaan om snel de juiste informatie te vinden. Stel u wilt gaan zoeken naar de openingstijden van de Centrum markt te Rotterdam. Zo gaat u dan te werk:
  1. Gebruik één van bovenstaande methoden om de betreffende gemeente te zoeken, in dit geval is dat Rotterdam.

  2. Als u Rotterdam heeft gekozen krijgt u een lijst te zien met een overzicht van alle markten van Rotterdam. Achter iedere markt vind u de bijhorende openingstijden.

  3. Wilt u meer informatie over betreffende markt dan kunt u simpelweg klikken op deze markt en u zult naar de bijhorende pagina gaan.

  4. Wilt u algemene en/of geschiedenis informatie (indien beschikbaar) over Rotterdam, klik dan op de naam van de gemeente.
 
Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 344 bezoekers online     28412037 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier