Hollandse Markten  

Informatie gemeentelijke markten

De website Hollandse Markten website biedt informatie over vrijwel alle markten van Nederland! De door u gewenste markt en bijhorende informatie in slechts 2 klikken!
Zoek gemeente Naar boven
U kunt drie dingen doen:
  1. beschermdU typt de gewenste gemeente in het invoerveld. Zodra u typt wordt de tekst automatisch aangevuld zodat u niet de gehele gemeentenaam hoeft in te vullen (zie figuur hiernaast)
  2. beschermdU kunt direct de gewenste gemeente uit de keuzelijst kiezen zoals te zien in de figuur hiernaast.

  3. beschermdU kunt ook het complete overzicht bekijken. Hier een lijst van alle beschikbare gemeenten op alfabetische volgorde en klik op de button "A -> Z"
 
Zoek markt Naar boven
Hieronder volgt voor het gemak een voorbeeld hoe u te werk kunt gaan om snel de juiste informatie te vinden. Stel u wilt gaan zoeken naar de openingstijden van de Centrum markt te Rotterdam. Zo gaat u dan te werk:
  1. Gebruik één van bovenstaande methoden om de betreffende gemeente te zoeken, in dit geval is dat Rotterdam.

  2. Als u Rotterdam heeft gekozen krijgt u een lijst te zien met een overzicht van alle markten van Rotterdam. Achter iedere markt vind u de bijhorende openingstijden.

  3. Wilt u meer informatie over betreffende markt dan kunt u simpelweg klikken op deze markt en u zult naar de bijhorende pagina gaan.

  4. Wilt u algemene en/of geschiedenis informatie (indien beschikbaar) over Rotterdam, klik dan op de naam van de gemeente.
 
Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2022 KvK 81862539 / Capelle aan den IJssel
Nu 113 bezoekers online     37111584 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel Gestelde Vragen Markt Aanmeld Formulier Redactie Formulier   Partnerberichten