Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse MarktenMarkt groothandel
Er ligt een markt voor u open

Woerden Tilburg

Er ligt een markt voor u open, als u de beslissing heeft genomen om op de markt te staan! Hoogst waarschijnlijk heeft u al een idee met welke handel u op de markt wilt staan, maar het kan natuurlijk ook dat u daarover nog niet heeft nagedacht. Wilt u inspiratie opdoen, dan zit u goed bij Hollandse Markten. Overal in ons land vindt u groothandels voor de markt, met creatieve materialen, groothandels met leuke gadgets, groothandels met mode-accessoires, voedselgroothandels. Op deze pagina zult u de komende tijd steeds meer marktgroothandels gaan aantreffen. Klik op de ad banners om direct naar hun websites te gaan.
Markt trailers Naar boven
Voor uw handel kunt u natuurlijk overal een kraam huren. Je stalt dan alle materialen die je meevervoert met je auto op die marktkraam, een heel gesjouw. Niets is mooier in zo'n geval dan het bezit van een moderne markttrailer of verkoopwagen, waarbij je bij wijze van spreken de boel aan t eind van de dag opklapt, om daarna vrolijk weg te rijden. Ook van deze markttrailers, verkoopwagens en aanhangers vindt u binnenkort steeds meer banners.
Pin-automaten Naar boven
De meeste marktbezoekers zijn ondertussen al gewend om niet veel geld meer in de portemonnee te hebben. Immers, waar ze winkelen kan men pinnen. Op de markt is hier vaak nog een achterstand. Veel marktbezoekers kijken eerst even of aangekondigd staat dat er gepind kan worden bij uw kraam, om vervolgens over te gaan op impulsaankopen. Mensen die aankondigen dat ze straks wel terugkomen, zie je soms niet meer terug. Immers, misschien is er verderop eenzelfde aanbod waar pinnen wel mogelijk is. Een pinautomaat is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Was het vroeger bijna onbetaalbaar om een pinautomaat aan te schaffen, tegenwoordig zijn de prijzen flink gedaald. Op deze pagina wordt u verwezen naar de verschillende mogelijkheden voor pinautomaten in de ambulante handel.

Telefoon: +31 070 308 4087 Email: Sales Contact formulier: Groothandel

Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 229 bezoekers online     25625937 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier