Hollandse Markten  

Markt Staphorst
Markt Staphorst, Overijssel
Markt Staphorst, bij beste markt 2009
beschermdBeste markt finalist van Nederland 2009, Staphorst!
Markt in Staphorst, provincie Overijssel. bij de 3 Beste markten in Nederland.
De markt in Staphorst, bijna gekozen tot beste markt van Nederland 2009. De markt onder de categorie “kleinere markten”, heeft rond de 30 marktkramen.

Elke woensdag te bezoeken in de ochtend van 08.00 uur tot 12.30 uur.

Graag tot ziens op de markt van Staphorst!

Markt in Staphorst, finalist markt van het jaar 2009 Naar boven
beschermd Henk Dijk is “marktmeester” van de weekmarkt in Staphorst en zeer verguld met het idee dat Staphorst bijna de titel 'Beste Markt van 2009' in de wacht heeft gesleept. Dit is niet alleen een goede promotie voor Staphorst maar ook voor de regio en omgeving door de landelijke bekendheid.

De markt in Staphorst is een sociale ontmoetingsplek voor de regio bij uitstek én de markt waar men weer op de hoogte kan worden gebracht over de dagelijkse gang van “marktzaken”. Het is er zeer sfeervol, vrolijk en markt vriendelijk, een van de weinige plaatsen in Nederland alwaar men nog in traditionele klederdracht rondloopt. Ook de jeugd ziet men hier in de eeuwenoude Hollandse lokale klederdracht boodschappen halen op de markt.

Agrarische bebouwing staat hoog in het vaandel in Staphorst, Rouveen en IJhorst. Dit is goed terug te vinden in het productaanbod op de markt van Staphorst, met een behoorlijke diversiteit.

De marktkooplui zijn maar wat trots op de kans op de bijna behaalde titel, de markt kent dan ook en hoge bezetting van kooplui. Ter gelegenheid van haar 25-jarig regeringsjubileum (2005) was Koningin Beatrix ook op het markt terrein van Staphorst. Er was toen geen gemeentelijke warenmarkt Staphorst maar een oergezellig en goed bezochte Staphorster feestmarkt! In Staphorst neemt men nog de tijd voor de bezoeker, aldus de koopman. Het dorpsleven is hier goed en dat is terug te vinden in de zeer relaxte marktsfeer. Hier is parkeren ook geen ramp en loopt men zo de markt op. Aan de minder valide bezoeker is natuurlijk ook gedacht en de toegang tot de markt is zeer “laagdrempelig”. Er zijn toiletten voor de bezoekers en de veiligheid en branch bescherming (niet te veel van het zelfde artikel) staan hoog in het marktvaandel.

Men is trots op de Staphorster markt, de gemeente en de marktkooplieden, zij hebben uiteindelijk door de goede samenwerking de markt van Staphorst bijna de, “Markt van het jaar 2009” gemaakt.

De markt van Staphorst wordt iedere woensdagochtend gehouden en is voortreffelijk verzorgd, een uitstekende sfeer, vriendelijke marktkooplui, goede voorzieningen zoals het gratis parkeren en schone openbare toiletten. Dus, op zoek naar een sfeervolle, gezellige en bijna beste markt van het jaar 2009?.. bezoek dan de markt van Staphorst, provincie Overijssel

website gemeente Staphorst


 Markten van gemeente: Staphorst  
   Marktnaam Openingstijden Aantal kramen
   Markt ( de Markt) Woensdag 08:00 - 12:30 uur (ochtend markt) 30

Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2022 KvK 81862539 / Capelle aan den IJssel
Nu 800 bezoekers online     36360109 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel Gestelde Vragen Markt Aanmeld Formulier Redactie Formulier   Partnerberichten