Hollandse Markten  Huur een standwerker
Product of bedrijfspromotie en/of presentatie?
Een populaire standwerker Een standwerker die tassen verkoopt

Huur een professionele echte standwerker voor uw product presentatie

Product of bedrijfspromotie en/of presentatie? Bij ons bent u aan het juiste adres! U heeft ze ongetwijfeld wel eens zien presenteren op de markt of op een bekende beurs, de standwerker. De standwerkers kunnen echt ingezet worden voor allerlei projecten. De standwerker kan gezien worden als de gangmaker op grootse evenementen en brengt de bedrijfs presentatie of de opdrachtgevers producten op een vriendelijke en leuke manier aan de man door middel van zijn vlotte praatjes, vriendelijke babbel, zijn levendige presentaties en jarenlange ervaring met de consument en het publiek.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen voor de inzet van onze standwerkers. Vertelt u ons wat u precies wil en wij bieden u de beste oplossing! Hierbij bieden wij u ook een overzicht van recente werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers.
Voorbeeld cases Naar boven
Om u enig idee te geven van de voordelen welke het inhuren van een standwerker voor u teweeg brengt volgen hieronder een aantal voorbeeld cases.

Case 1: Product promotie spaarlampen op de Dappermarkt te Amsterdam

De Dappermarkt te Amsterdam, wellicht kent u deze markt of bent u er zelfs geweest. Op deze beste markt van het jaar 2006 was onze standwerker in juni 2007 aanwezig om het producten "spaarlampen" te promoten. Één van onze standwerkers ging met de wethouder van milieu Marijke Vos van Amsterdam aan de slag en wist de aandacht van duizenden bezoekers op zich te vestigen en hun te overtuigen van het belang van de spaarlampen en het milieu, deze is gedemonstreerd en goed verkocht.

Case 2: Product promotie "Hoe presenteer ik mijn bedrijf"

In juni 2007 ging onze standwerkers aan de slag om producten van één van onze klanten (Cultuur promenade Capelle a/d IJssel) te promoten. Onder de werkzaamheden viel het presenteren van het product vanuit de marktkraam, het eventueel beantwoorden van vragen van klanten en uiteraard demonstraties geven van de werkzaamheden van het product en de uitleg van de folder. Dankzij de vlotte babbel van onze standwerker komen alle voordelen van het product naar voren en laat het product zich dus van zijn beste kant zien, met als gevolg een goede verkoop van het product door de "cultuurmarkt" standhouders op de thema markten.
Onze standwerkers Naar boven
Wat U van onze standwerkers kunt verwachten? Met trots kunnen wij u vertellen dat wij u de beste standwerkers van Nederland kunnen aanbieden, waaronder standwerkers met tientallen jaren ervaring in de verkoop en standwerkers die meerdere malen Nederlands Kampioen zijn geworden.
Prijzen Naar boven
De Hollandse Markten website gebruikt voor het verhuren van haar standwerker een aantrekkelijk tarief. Onze standwerkers vertalen uw wensen in een geschikt concept en zorgen ervoor dat conform uw wensen alles perfect wordt uitgevoerd. Graag maken wij hierover met uw een afspraak, afhankelijk van het budget om gezamenlijk tot een goede prijs en product presentatie te komen.


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2021 KvK 81862539 / Capelle aan den IJssel
Nu 229 bezoekers online     34209227 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel Gestelde Vragen Markt Aanmeld Formulier Redactie Formulier