Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse Markten  St Joep, 19 maart 2018 stad Sittard (Lim)

De Sint Joep, dankzij Napoleon
in 2018 op 19 maart wordt de St. Joep jaarmarkt in Sittard gehouden. De St. Jozef jaarmarkt of Sint Joep jaarmarkt is een begrip in het zuiden van Nederland. Deze jaarmarkt ontstond dankzij Napoleon Bonaparte!

De St.- Joep dateert van 1802 en is daarom een historische jaarmarkt. In dat jaar gaf Napoleon toestemming om 4 jaarmarkten te houden in Sittard, de st. Joep is de enige die al die jaren heeft overleefd. Wie Sint Joep zegt, zegt automatisch Sittard. ( gemeente Sittard-Geleen) De Sint Joep is een waar begrip, een groots volksfestijn! Elk jaar komen er op deze eerste jaarmarkt van Nederland weer tienduizenden liefhebbers en bezoekers uit de Euregio naar het centrum en omgeving van Sittard.!
De Sint Joep is dan ook een echt begrip en een topper in de bezoekersaantallen en kooplui.

Het weerbeeld maakt voor velen niet uit, of het nu regent of met een heerlijk zonnetje, doordat de Joep in het voorjaar wordt gehouden en als de eerste historische Hollandse jaarmarkt te boek staat, is de Sint Joep een ware traditie. Meer dan 500 kramen en diverse verkoopwagens zijn aanwezig, marktkooplui, standwerkers, venters, artiesten, het oud Hollandse orgel, alles is van de partij.

 
beschermd beschermd
   
De Sint Joep, elk jaar feest in de gemeente Sittard-Geleen!

Speciaal voor de standwerkers en veel marktkooplui is de Joep een uniek en sfeervol evenement vanwege de opening van het standwerkersseizoen. Een fel begeerde en populaire titel onder de standwerkers is " De Koning van de Sint Joep". Deze titel is al vele jaren oud

Naar boven
De Sint Joep in Sittard is een echte jaarmarkt aanrader voor groot en klein. Op 19 maart 2018 is de Joep markt een terugkerend markt spektakel.

Graag zien wij u op de Sint Joep in Sittard!

De Sint Joep in de gemeente Sittard-Geleen,
Een succes en sfeervolle jaarmarkt in Nederland!

Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        

SPONSORS
 
De lekkerste vis van Nederland - Simonis Vishandel
Mercedes-Benz Den Haag
Evenementenmarkt De Toekomst

Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 345 bezoekers online     28230353 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier