Hollandse Markten  Utrecht (Utr.)
Enkele keren per jaar is in de Veehallen van Utrecht een markt met antiek, curiosa en “gebruikte goederen”. Het antiek van de toekomst en het verleden is hier te vinden.

beschermd

Ruim 500 marktkramen nodigen de bezoekers uit om eens langs te lopen.

Antiek, curiosa en “rommelmarkten” zijn al vele jaren enorm populair. Dat blijkt wel uit de enorme aantallen bezoekers die dit unieke marktevenement weten te vinden. De antiekmarkt in de Veehallen trekt duizenden bezoekers van groot tot klein, er is voor ieder wat wils. De antiekhandelaren klagen nooit, altijd een goede omzet. Gedurende de zomertijd wordt de antiekmarkt in de Veehallen buiten gehouden. Mocht het echter slecht weer zijn of zelfs regenen, dan verplaatst de markt “binnen no time” naar binnen in de Veehallen.


De antiekmarkt in Delft heeft niet alleen een verkoop functie, het is ook nog eens een plek van de ontmoeting! Gezellig flaneren over de markt of een terrasje pakken met uitzicht op de antiekmarkt is natuurlijk ideaal om je vrije dag door te brengen. Stadslieden en burgerlui, reizigers en toeristen van ver, een ieder treft het in de historische binnenstad van Delft met haar sfeervolle “antieke” allure.

Antiek, curiosa en “rommelmarkt” in de Veehallen te Utrecht Naar boven
Tijdens de antiekmarkt is er van alles te doen. Ook aan de inwendige mens wordt natuurlijk gedacht en kunt u diverse “food” gelegenheden bezoeken om even tot rust te komen.

beschermdZeg nou zelf; ruim 500 marktkramen en vele grondplaatsen bezoeken is nog al niet wat. In afstand spreekt men al snel over 4 tot 5 kilometer voor het bezichtigen van een groot aantal grootmoeders artikelen!

Er staat dan ook een enorme diversiteit aan koopjes. Antiek, curiosa, brocante, antiquarische boeken en prenten, old art – kunst objecten, barok meubelen en kasten, grootmoeders gebruiksvoorwerpen en de vele duizenden verzamel objecten zijn tijdens het “Veemarkt evenement” te kijk, te keur en te koop!

Veehallen te Utrecht dekor voor een antiek, curiosa en brocantemarkt Naar boven
De Veehallen van Utrecht kent een lange geschiedenis. De Veemarkt zelf zoals deze zich afspeelde op de Neude te Utrecht is al enkele eeuwen oud. In 1970 werden de Utrechtse Veehallen naar de oostkant van Utrecht verplaatst, naar de zogenoemde Voorveldsepolder. Voor deze tijd was de Veemarkt gevestigd in het centrum van de stad Utrecht.

beschermdDe bereikbaarheid van de Utrechtse Veemarkthallen:. Sartreweg 1-3 postcode 3573 PW te Utrecht. De buslijnen 5 en 77 stoppen direct voor de Veehallen.

Met eigen vervoer kunt u richting Utrecht de A27 reizen, vanaf deze snelweg staan de wegwijzers met “VEEMARKT” duidelijk zichtbaar. Voor vragen over de Veehallen belt u met 030-2869100

De antiek en curiosa Veemarkt van Utrecht, stuinen en flaneren!

Bezoek de website van de gemeente Utrecht

Bezoek meer antiek en curiosa info Antiekmarkten in Nederland op Markt en Markten

Antiekmarkt bezoeken? bezoek de Veemarkthallen te Utrecht! Naar boven
Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        

SPONSORS
 
Clinic Clowns
Brandwonden stichting
Zakkenrollers winkelen ook

Hollandse Markten ©®™ 1998-2020 - KvK: 73545635 Rotterdam - BTW: NL859569664B01
Nu 252 bezoekers online     31960111 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier