Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse MarktenJaarmarkt Zijderveld 2017 te Zijderveld
2 september jaarmarkt Zijderveld van 9 tot 14.00 op de Sidewende in Zijderveld, Utrecht. Kramen en standplaatsen te huur!

De 36 ste Jaarmarkt, familiedag in Zijderveld ! Deze Jaarmarkt is elk jaar in September. Huur een kraam maar natuurlijk bent u allen ook van harte welkom. U kunt gratis de markt bezoeken en de auto parkeren op een speciaal parkeerterrein dicht bij de markt. Aan het begin van de markt hebben we tijdelijke enkele invalide parkeerplaatsen. De markt heeft een groot aanbod van diverse leuke en trendy goederen. Verse vis, kinderspeelgoed, ansichtkaarten, sokken en onderkleding, sieraden, tassen en lederwaar, bloemstukken, poppenkleding noem maar op voor ieder wat wils!

Bent u handelaar en wilt u een standplaats of marktkraam huren ga dan nu naar onze website en bezoek Jaarmarkt 2017 voor verdere informatie. Daarnaast zijn er ook bewoners van Zijderveld die spullen te koop aanbieden. Een gezellige en goed bezochte jaarmarkt, de jaarmarkt Zijderveld 2017!
Algemene informatie over deze markt:
 Marktnaam: Jaarmarkt Zijderveld 2017
 Aantal kramen: tussen de 100 en 250
 Standhouders gevraagd: ja
 Adres: Sidewende 1
 Postcode: 4122GX
 Plaats: Zijderveld (Bekijk deze plaats op de kaart)
 Provincie: Utrecht

 Datum: 2 September 2017
 Tijd / Periode: 9 : 00 - 14 : 00 uur

 Bijzonderheden: Voor de 36e keer zal de jaarmarkt / familiedag worden gehouden. Een kraam / staanplaats boeken kan eenvoudig via www.jmzijderveld.nl

Oranjevereniging Zijderveld is ook present met de schiettent en de kop van Jut. Tijdens de markt hebben we een gezellig terras en is het toegestaan om aangeschafte etenswaar hier gezellig met de familie op te eten. Aan de kinderen is ook gedacht. Naast een kinderkleedjes markt in de ochtend is er een springkussen, schminken en meer vertier..

Natuurlijk rijd de bekende brandweerauto ook weer rondjes zodat u en uw kinderen gezellig mee kunnen rijden.

De markt begint om 9.00 uur en is afgelopen om 14.00 uur. Vanaf 14.00 uur zetten we het feest door op het Sidewendeplein met gezellige muziek.

Kortom, een gezellig dagje uit op de Jaarmarkt van Zijderveld, graag tot ziens als standplaatshouder of als bezoekers!


 Organisatie: JMZijderveld
 Telefoon: 0654376857
 Naam marktmeester: Henk Brouwer
 Telefoon marktmeester: 06 54 37 68 57
 E-mail verstuur een email
 Website: bezoek de website
* Hollandse Markten verhuurt geen marktkramen. Indien er geen contactgegevens vermeld staan informeer dan bij de desbetreffende gemeente of VVV of de markt doorgaat.

Meer markten

Zoek hier uw Evenementen of Markten op/in september 2017 door heel Nederland. Geel gemarkeerde markten zoeken standhouders.


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 367 bezoekers online     25638260 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier