Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse MarktenFeestmarkt Beusichem-Zoelmond te Beusichem
20 mei Feestmarkt Beusichem-Zoelmond 10 tot 17.00 uur op de Markt van Beusichem, Gelderland. Kraam huren? Neem contact op inzake de diverse mogelijkheden.

Ieder jaar wordt er op de derde zaterdag in mei te Beusichem een leuke feestmarkt gehouden. De meeste mensen weten dat wel, maar misschien zijn er toch mensen die denken, de feestmarkt Beusichem, wat is dat eigenlijk?

Al in 1986 werd de feestmarkt voor de eerste keer georganiseerd, hetgeen betekent dat het dit jaar de 32e keer is. Destijds hebben een aantal bevlogen mensen een bestuur gevormd en in de vorm van een stichting zich ingezet voor het organiseren van een Feestmarkt met als doel ‘het bijeen brengen van voldoende geld om restauratie en instandhouding van de Beusichemse kerk te realiseren’. In 1995 was het zover. De restauratie van de kerk kon worden uitgevoerd. Met de restauratie was een deel van het doel bereikt.

Elk jaar zijn er veel marktkramen met gevarieerde producten, een rommelmarkt, kledingbeurs, kunstexpositie, livemuziek, oude ambachten, een rad van avontuur en nog vele diverse andere activiteiten. De Markt en het Zoetzand (en de straat ertussen) is die dag een gebied waar in het pittoreske Beusichem gezelligheid te vinden zal zijn voor groot en klein.

Na al die jaren durven we nog steeds te zeggen: “De Feestmarkt, iets aparts” en u bent van harte welkom zowel als bezoeker maar zeker als standplaatshouder! Contacteer ons voor de diverse mogelijkheden.
Algemene informatie over deze markt:
 Marktnaam: Feestmarkt Beusichem-Zoelmond
 Aantal kramen: tussen de 50 en 100
 Standhouders gevraagd: ja
 Adres: Markt
 Postcode: 4112 JR
 Plaats: Beusichem
 Provincie: Gelderland

 Datum: 20 Mei 2017
 Tijd / Periode: 10 : 00 - 17 : 00 uur

 Bijzonderheden: Ieder jaar vindt in mei de traditionele Feestmarkt plaats met als doel zoveel mogelijk geld te verzamelen voor het onderhoud van de kerkgebouwen te Beusichem en Zoelmond.

Het evenement wordt in 2017 voor de 32ste keer georganiseerd op 20 mei. Er zijn een aantal eigen kramen waarvan de opbrengst in zijn geheel naar het goede doel gaat, maar er is altijd ruimte voor kramen met goede koopwaar om de markt aan te vullen!

Het evenement is een gezellige familiedag met een aantrekkelijke markt, rommelmarkt en muzikale optredens op zaterdag.

Graag tot ziens in sfeervol Beusichem!

1 kraam € 35,-- / 2 kramen € 60,-- / grondplaats € 7,-- per strekkende meter


 Organisatie: Stichting Feestmarkt Beusichem-Zoelmond
 Telefoon: +31644660686
 Naam marktmeester: Gijs de Ronde
 Telefoon marktmeester: 0345502990 (na18u)
 E-mail verstuur een email
 Website: bezoek de website
* Hollandse Markten verhuurt geen marktkramen. Indien er geen contactgegevens vermeld staan informeer dan bij de desbetreffende gemeente of VVV of de markt doorgaat.

Meer markten

Zoek hier uw Evenementen of Markten op/in mei 2017 door heel Nederland. Geel gemarkeerde markten zoeken standhouders.


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 344 bezoekers online     25623765 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier