Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse MarktenMeifar Twisk / Ot en Sien festival te Medemblik
20 en 21 mei 2017 Meifar Twisk / ot en sienfestival van 10.00 tot 18.00 uur in Twisk, gemeente Medemblik, Noord Holland.

Super leuk evenement, het Ot en Sienfestival in het prachtige Twisk kent geen grenzen. Alles is er, theater, de Meifair, muziekterrassen van alles wat rijd, stoomt, vaart, vliegt en muziek maakt. Verwen jezelf op een van de vele terrasjes en er is overal muziek en verwondering. Terwijl op vrijdagavond en zaterdagavond muziek en theater centraal staan, zijn er overdag workshops en demonstraties zoals je die alleen op een buitenlocatie vind. Snoeien, bouwen, taarten bakken en huis inrichten zijn slechts enkele van de ambachten welke je kunnen inspireren voor de toekomst!

Scholen, bedrijven en instellingen werken samen om tijdens het Ot en Sien festival inhoud te geven aan het ‘Ambacht’. Kijk eens hoe mooi en leuk het is om een ambacht te leren en uit te voeren. Na Karin Bloemen en Rik Felderhof zijn dit jaar Imca Marina en Charly Luske de gastvrouw en gastheer tijdens het festival.

Het Ot en Sienfestival heeft alles, ontdek het! kom naar Het gezellige Ot en Sien festival op het Westeinde 9a, 1674 PP Opperdoes in Medemblik, Noord Holland. Een feest voor groot en klein, graag tot ziens!
Algemene informatie over deze markt:
 Marktnaam: Meifar Twisk / Ot en Sien festival
 Aantal kramen: minder dan 50
 Standhouders gevraagd: ja
 Adres: Westeinde 3 Opperdoes
 Postcode: 1674pp
 Plaats: Medemblik (Bekijk deze plaats op de kaart)
 Provincie: Noord-Holland

 Datum: 20 Mei t/m 21 Mei 2017
 Tijd / Periode: 10 : 00 - 18 : 00 uur

 Bijzonderheden: Een totaal festival voor jong en oud uit de gehele provincie, live muziek,theater en workshops. Stoomtreinen,vliegtuigen en vaartuigen alsmede nostalgische kermis en een ambachtsfair. Vele artiesten komen naar het festival en treden in ons mooie gevarieerde programma op.

Schrijf u in voor De Meifair met de leukste kramen!

De Meifair biedt u alles op het gebied van ambachten, cultuur en educatie met als doel de jeugd te inspireren tot het kiezen van een ambacht. De standhouders presenteren unieke streek-, tuin-, gezondheid- en ­lifestyleproducten.

Aan de inwendige mens wordt ook gedacht met proeverijen van streekproducten, rollende keukens en de vele terrasjes in de buurt van de stoomtrein.

Kraam info ? Bel of bezoek de website!


 Organisatie: stichting ot en sienfestival
 Telefoon: 0651261541
 Naam marktmeester: p.voswijk
 Telefoon marktmeester: 0651261541
 E-mail verstuur een email
 Website: bezoek de website
* Hollandse Markten verhuurt geen marktkramen. Indien er geen contactgegevens vermeld staan informeer dan bij de desbetreffende gemeente of VVV of de markt doorgaat.

Meer markten

Zoek hier uw Evenementen of Markten op/in mei 2017 door heel Nederland. Geel gemarkeerde markten zoeken standhouders.


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 361 bezoekers online     25646653 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier