Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse Markten

Boerenlanddag Meerveld te Meerveld
12 augustus Boerenlanddag Meerveld van 10.00 tot 23.00 uur op de Buurtweg in Meerveld, Gelderland.

Een dag terug in de tijd met demonstraties over het boeren landleven van vroeger, een Boerenmarkt met een divers aanbod aan kramen, verschillende kinderactiviteiten en heerlijk eten en drinken. Dat is wat je kunt verwachten van de Boerenlanddag Meerveld 2017!
Algemene informatie over deze markt:
 Marktnaam: Boerenlanddag Meerveld
 Aantal kramen: tussen de 50 en 100
 Standhouders gevraagd: ja
 Adres: Buurtweg 8
 Postcode: 3888 NE
 Plaats: Meerveld
 Provincie: Gelderland

 Datum: 12 Augustus 2017
 Tijd / Periode: 10 : 00 - 23 : 00 uur

 Bijzonderheden: Boerenlanddag Meerveld

Diverse activiteiten voor jong en oud!
Op de Boerenlanddag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Zo zijn er een tal van demonstraties als; maaien, dorsen en oogsten, maar ook woodcarving en darten. Ook is er de mogelijkheid een rondrit te maken over het land op de oldtimer. De boerenmarkt zal dit jaar uit maar liefst 55 verschillende kramen bestaan, die allerlei originele producten verkopen. Denk aan Nostalgische, brocante of handgemaakte artikelen. Daarnaast zal 1 van de grootste veekeuringen van de Veluwe plaatsvinden tijdens de Boerenlanddag Meerveld. Verschillende kalfjes, koeien en stieren zullen tijdens deze keuring strijden om de beker.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen zich namelijk laten schminken of zich vermaken op het springkussen. Houden ze van dieren? Dan kunnen ze genieten in onze kinderboerderij! Liefhebbers kunnen genieten van een divers aanbod aan eten en drinken. Met heerlijke verse pannenkoeken gemaakt met het meel van de Molen in Garderen, zelfgemaakte boerenfriet of heerlijke, zoete stroopwafels is er voor ieder wat wils.

Feestavond
De Boerenlanddag sluit af met een Hollandse feestavond bij de locatie van de Boerelanddag Meerveld, Herberg 't Vossegat. Met live muziek en een mooie locatie beloofd het een gezellige avond te worden. Om 17:00 zullen verschillende activiteiten ten einde lopen. Vanaf dan zal de muziek startten bij de Herberg. Gezellig nagenieten van een leuke dag onder het genot van goede muziek en een drankje. Voor alle leeftijden toegankelijk!

Voor meer informatie, het laatste nieuws en de leukste acties kunt u terecht op onze Facebookpagina Boerenlanddag Meerveld of kunt u een kijkje nemen op de website van Herberg 't Vossegat: www.vossegat.nl

De entree is GRATIS voor alle leeftijden. De Boerenlanddag zal starten om 10:00 en eindigen om 23:00.


 Organisatie: Boerenlanddag Meerveld
 Telefoon: 0611508448
 Naam marktmeester: Tim de Ruiter
 Telefoon marktmeester: 0611508448
 E-mail verstuur een email
 Website: bezoek de website
* Hollandse Markten verhuurt geen marktkramen. Indien er geen contactgegevens vermeld staan informeer dan bij de desbetreffende gemeente of VVV of de markt doorgaat.

Meer markten

Markten Voor meer markten klik op Zoekmachines
Marktnaam Datum Plaats Standhouders
Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2017 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 218 bezoekers online     25282408 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier