Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse MarktenHerps Mertje te Herpen
21 mei Herps Mertje van 10 tot 17.00 uur in het sfeervolle centrum van Herpen, Noord Brabant, Kraam huren op de Herps Mertje 2017? Bezoek onze website of bel voor meer markt informatie!

Een oergezellige Brabantse jaarmarkt in het centrum van Herpen. Elk jaar wordt deze markt weer bezocht door duizenden toeschouwers. En al deze mensen proberen wij die dag van alles te bieden, zoals shows, spektakel en amusement. Er zijn terrasjes met bar en orkestjes. Ook voor de kinderen is er allerlei gratis vermaak de hele dag door!

Met vriendelijke groet,
Stichting Carnaval Herpen, Commissie Hèrps Mèrtje
Algemene informatie over deze markt:
 Marktnaam: Herps Mertje
 Aantal kramen: tussen de 100 en 250
 Standhouders gevraagd: ja
 Adres: Rogstraat 2
 Postcode: 5373 AT
 Plaats: Herpen
 Provincie: Noord-Brabant

 Datum: 21 Mei 2017
 Tijd / Periode: 10 : 00 - 17 : 00 uur

 Bijzonderheden: Editie 2017 Braderie ’t Hèrps Mèrtje met aparte grote tweedehands goederenmarkt!

U kunt zich inschrijven om één of meer kramen of grondplaatsen te huren die op deze dag in de straten van Herpen staan. Hiervoor dient u het inschrijfformulier volledig in te vullen en aan ons te retourneren, via e-mail herpsmertje@carnavalherpen.nl of per post; Commissie Hèrps Mèrtje, Broekstraat 1b 5373KD Herpen.

U krijgt altijd antwoord van ons, ook als er geen plaats meer voor u mocht zijn. Alleen wanneer u een bevestiging van ons terug gestuurd krijgt is er plaats voor u op ’t Hèrps Mèrtje. Wij beloven niemand dat er niet meer dan één verkooppunt zal zijn binnen uw branche, wel trachten wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Meer dan 2 kramen huren? Uiteraard is dit ook mogelijk. Wij stellen hierbij één voorwaarde. De huur moet voor 01 mei betaald zijn, zodat u zeker bent van uw plaatsen. Bij vooruitbetaling voor 01 mei krijgt u ook nog korting van ons.

Betaalt u voor 01 mei dan reserveren wij een plaats voor u en proberen aan zoveel mogelijk van uw persoonlijke wensen invulling te geven. De markt is op 21-05-2017 van 10.30 tot 17.00u.

Met vriendelijke groet,
Stichting Carnaval Herpen
Commissie Hèrps Mèrtje


 Organisatie: Stichting Carnaval Herpen
 Telefoon: 0611286778
 Naam marktmeester: Frans-Jan van den Berg
 Telefoon marktmeester: 0611286778
 E-mail verstuur een email
 Website: bezoek de website
* Hollandse Markten verhuurt GEEN marktkramen! Indien er geen contactgegevens vermeld staan informeer dan bij de desbetreffende gemeente of VVV of de markt doorgaat.

Meer markten

Zoek hier uw Evenementen of Markten op/in november 2017 door heel Nederland. Geel gemarkeerde markten zoeken standhouders.


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 348 bezoekers online     25623749 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier