Weekmarkt, themamarkten, braderie en jaarmarkten.

Mogen wij u iets vragen?

Waarschijnlijk gebruikt u een Adblocker die er voor zorgt dat u geen advertenties ziet op hollandsemarkten.nl. Dit vinden wij erg jammer omdat wij u dankzij deze advertenties al jaren lang gratis de handigste en leukste informatie over en op de markt kunnen bieden.

Maakt u daarom alstublieft een uitzondering en schakel de Adblocker voor hollandsemarkten.nl uit.

Hartelijk dank!

Team hollandsemarkten.nl

Hollandse MarktenPaasmarkt Antiek Boulevard markt te Kijkduin
Paasmarkt 16 april met Bio, boeken markt met als extra een sfeervolle antiek-, en curiosamarkt, de Heerlijk Puur Kijkduin van 10:00 tot 17.00 uur op het Deltaplein in Kijkduin, Zuid Holland.
Algemene informatie over deze markt:
 Marktnaam: Paasmarkt Antiek Boulevard markt
 Aantal kramen: tussen de 50 en 100
 Standhouders gevraagd: ja
 Adres: Deltaplein
 Postcode: 2554 EC
 Plaats: Kijkduin (Bekijk deze plaats op de kaart)
 Provincie: Zuid-Holland

 Datum: 16 April 2017
 Tijd / Periode: 10 : 00 - 17 : 00 uur

 Bijzonderheden: 16 april Bio, boeken markt met als extra een sfeervolle antiek-, en curiosamarkt, de Heerlijk Puur Kijkduin van 10:00 tot 17.00 uur op het Deltaplein, klein deel van het overdekte winkelcentrum en de boulevard in Kijkduin, Zuid Holland. Heerlijk Puur Kijkduin is ook de plaats waar mensen pure producten verkopen en laten zien, die op een eerlijke meestal handgemaakte manier zijn vervaardigd. Ook hier hoort u de passie en het verhaal erachter en krijgt u alle uitleg van de standplaatshouders.

Heerlijk Puur Kijkduin is een luxe en kwalitatieve markt welke iedere laatste zondag van de maand wordt gehouden. Waarom Heerlijk Puur Kijkduin? Heerlijk Puur eten is van alle tijden. En van alle mensen!

Het afgelopen jaar hebben wij weer een flink aantal succesvolle evenementen mogen organiseren en ook voor 2017 staan er weer een aantal markten en evenementen op de agenda. Bent u geïnteresseerd in deelname aan één van deze binnen- of buitenevenementen bezoek dan onze website en klik op "Inschrijven" voor de markt van uw keuze.

Kraamprijs € 46,00 incl. BTW. ( Pure Kunst. )
Kraamprijs € 56 incl BTW.( Biologisch /Streek.)

Wij streven naar een betere uitstraling van de markt door de kramen aan de voorkant af te rokken en de dozen/kraten uit het zicht te halen.


 Organisatie: Gea van Vulpen Markten
 Telefoon: 06-12322115
 Naam marktmeester: Gea van Vulpen
 Telefoon marktmeester: 06-12322115
 E-mail verstuur een email
 Website: bezoek de website
* Hollandse Markten verhuurt GEEN marktkramen! Indien er geen contactgegevens vermeld staan informeer dan bij de desbetreffende gemeente of VVV of de markt doorgaat.

Meer markten

Zoek hier uw Evenementen of Markten op/in november 2017 door heel Nederland. Geel gemarkeerde markten zoeken standhouders.


Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2018 - KvK Haaglanden 24449909 - BTW nr. 820275670B01
Nu 362 bezoekers online     25646729 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt Landelijk Aanmelden Redactie formulier