Hollandse Markten

Naar de markt op Koningsdag
De kop van het marktseizoen is eraf. De komende week staat natuurlijk helemaal in het teken van de Oranjemarkten en zoals dat nu heet Koningsmarkten. Even wennen, de vertrouwde Koninginnedag gaat Koningsdag heten. Maar de talrijke braderieŽn en (vrij) markten zullen er niet minder gezellig en feestelijk door worden. Voor veel mensen is deze dag iets waar het hele jaar naar wordt uitgekeken. Voor zowel jong als oud blijft het een jaarlijks (markt) hoogtepunt.

Kijk voor een leuke Oranjemarkt of Braderie op Hollandsemarkten.nl
Gezellig naar de oranjemarkt


De vrolijke Koningsdag nadert met allerlei leuke activiteiten. Met Koningsdag worden er altijd weer een hoop verschillende oranjemarkten en koningsdagbraderieŽn georganiseerd door het hele land. Dat maakt veel mensen nieuwsgierig en actief om naar de kongingsdagmarkten te gaan en de Orangjesfeer te beleven. Natuurlijk zijn er allerlei voordelige aanbiedingen en leuke attracties op de markt voor ieder wat wils. Daarom is een dagje naar de markt voor veel mensen gezellig Kongingdagsvertier. Bovendien zijn er ruimschoots antiek-kunst-curiosa-boeken-rommel en vlooienmarkten om te struinen.

Natuurlijk zal de markt voor veel mensen steeds de plek zijn waar zij hun boodschappen doen en andere koopjes halen. Dat zal altijd zo blijven. op Hollandse Markten vindt u gezellige markten het hele jaar door.

Column Hollandse Markten
Een frisse kijk op de boeiende en dynamische wereld van de markten in Nederland.

 Redactie: Altijd goed voor een dagje uit
Het actuele marktnieuws
 Gratis vermelding...
Op de website van Hollandse Markten kan iedereen die een markt organiseert gratis een vermelding zetten. Klik hier: Markt aanmelden
Oranje braderie te Kollum
Op Koningsdag 26 april organiseert het Activiteiten Plantform Kollum een gezellige Oranjebraderie plaats in Kollum met heel veel leuke aanbiedingen en gezellige attracties voor ieder wat wils.Deze braderie trok jaarlijks duizenden bezoekers naar het centrum van het dorp. De organisatie gaat er van uit, dat ook op Koningsdag vele duizenden bezoekers het groene dorp weer weten te vinden!
Koningmarkt te LEERSUM
26 april Koningsdag is er een gezellige koningmarkt in Leersum. Deze gezellige Koningsmarktwordt gehouden in de dorpskern van Leersum. Dorpsbewoners bezoeken massaal deze markt. Kraam 38.50 incl. btw. Grondplaats 20,50 incl. btw. De markt begint om 10.00 en sluit om 18.00 uur.
Koningsdag Braderie te Bussum
Op Koningsdag 26 april organiseert DON EVENTS een leuke Braderie in het centrum van Bussum (NH) van 09:00 tot 17:00 uur. Op deze gevarieerde Konings-Braderie is het goed toeven in het sfeervolle Bussum. Een mooie gelegenheid om deze eerste Koningsdag in een feestelijke sfeer door te brengen, vol oranje sfeer en gezelligheid.
Koningsdag te Rotterdam Charlois
Op 26 april organiseert de Stichting Blommenfesteijn een feestelijke Charloisse Koningsdagmarkt in Rotterdam Charlois met 140 kramen. De gehele dag van 09:00 tot 17:00 uur zal er een buitenpodia zijn met diverse artiesten, vele kinderattracties en activiteiten. Goed bereikbaar en gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Goed idee voor een gezellige Koningsdag!
 Meer nieuws...
 Thema markten per dag
 
 Markten per themamarkt
 
jan feb mrt apr mei jun
jul aug sep okt nov dec

<< JANUARI 2013 >>
M D W D V Z Z
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
1. Paardenmarkten
2. Kaasmarkt
3. Boekenmarkt
4. Antiek- en Kunstmarkten
5. Rommel- en Vlooienmarkten
6. Zwarte markten
7. Braderieën
8. Jaarmarkten
9. Kerstmarkten
10. Evenementen
11. Stoffenmarkten

Marktorganisaties met standhouders gevraagd


Uw advertentie kan hier komen!

English Deutsch Meer...

Zoekmachines

Markt videos

Warenmarkten
Gemeentes bezocht
Biologische Markten

Speciale markten
Paardenmarkten


Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2014. All rights reserved. Telefoon: +31-070-3084087
Nu 434 bezoekers online     15774575 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt aanmelden Contact