Hollandse Markten

Pasen op markt en braderie
De paasdagen komen er zo weer aan en daarmee natuurlijk ook de vele Paasmarkten en braderieŽn die dan worden georganiseerd. De lente is voor veel marktondernemers en natuurlijk ook marktbezoekers het echte startschot van het nieuwe marktenseizoen. Door het gehele land worden gezellige (Paas) braderieŽn en jaarmarkten gehouden. Vaak samen met allerlei andere leuke festiviteiten, zoals kermissen en optredens van artiesten. Ook voor de jeugd is er natuurlijk van alles te doen, zowel op sportief als recreatief gebied.

Alvast hele fijne Paasdagen toegewenst op de Hollandsemarkten.nl
Gezellig naar de paasmarkt


De vrolijke Pasen nadert met allerlei festiviteiten. Met Pasen worden er altijd weer een hoop verschillende paasmarkten en braderieŽn georganiseerd door het hele land. Dat maakt veel mensen nieuwsgierig om naar de markten te gaan om de Paassfeer te proeven. Natuurlijk zijn er allerlei voordelige aanbiedingen en leuke attracties op de markt voor ieder wat wils. Daarom is een dagje naar de markt voor veel mensen gezellig Paasvertier. Bovendien zijn er ruimschoots antiek-kunst-curiosa-boeken-rommel en vlooienmarkten om te struinen.

Natuurlijk zal de markt voor veel mensen steeds de plek zijn waar zij hun boodschappen doen en andere koopjes halen. Dat zal altijd zo blijven. op Hollandse Markten vindt u gezellige markten het hele jaar door.

Column Hollandse Markten
Een frisse kijk op de boeiende en dynamische wereld van de markten in Nederland.

 Redactie: Altijd goed voor een dagje uit
Het actuele marktnieuws
 Gratis vermelding...
Op de website van Hollandse Markten kan iedereen die een markt organiseert gratis een vermelding zetten. Klik hier: Markt aanmelden
Lentemarkt in Oisterwijk
Op 2e Paasdag 21 april is er een leuke Lentemarkt op Camping Klein Oisterwijk in Oisterwijk (NB). Het is een goede, druk bezochte markt vooral ook door de grootse jaarlijkse paasei-zoektocht voor de kinderen. Dit wordt als vanouds weer een echte topper, die zonder meer zeker de moeite waard is om op te gaan staan. Wees er snel bij want VOL=VOL!!
Antiekmarkt Pasen te Delft
Tweede Paasdag 21 april is er een gezellige antiekmarkt in Delft. Sfeervolle markt in de historische binnenstad langs de gezellige grachten. Al jarenlang wordt deze antiekmarkt op Pasen en Pinksteren georganiseerd, vaak is het mooi weer en zijn er veel bezoekers.
Paasbraderie te Geldermalsen
21 april 2e Paasdag Evenementenbureau Jogn van 10:00 tot 17:00 uur een gezellige paasbraderie op het Marktplein van Geldermalsen. Leuke Paasbraderie met veel diversiteit in artikelen en attracties voor de kinderen. Een gezellig dagje uit in het centrum van Geldermalsen. Zeker een bezoekje waard.
Paasmarkt te Julianadorp
Op zaterdag 19 april organiseert Lotus Events van 10:00 tot 17:00 uur een leuke Paasmarkt in Julianadorp (NH). Deze paasmarkt vindt buiten op het plein voor het winkelcentrum Dorperweerth plaats. Er zal ook een suikerspinkraam en zweefmolen aanwezig zijn en er zal paasentertainment rondlopen.
 Meer nieuws...
 Thema markten per dag
 
 Markten per themamarkt
 
jan feb mrt apr mei jun
jul aug sep okt nov dec

<< JANUARI 2013 >>
M D W D V Z Z
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
1. Paardenmarkten
2. Kaasmarkt
3. Boekenmarkt
4. Antiek- en Kunstmarkten
5. Rommel- en Vlooienmarkten
6. Zwarte markten
7. Braderieën
8. Jaarmarkten
9. Kerstmarkten
10. Evenementen
11. Stoffenmarkten

Marktorganisaties met standhouders gevraagd


Uw advertentie kan hier komen!

English Deutsch Meer...

Zoekmachines

Markt videos

Warenmarkten
Gemeentes bezocht
Biologische Markten

Speciale markten
Paardenmarkten


Hollandse Markten B.V. ©®™ 1998-2014. All rights reserved. Telefoon: +31-070-3084087
Nu 93 bezoekers online     15708630 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel gestelde vragen Markt aanmelden Contact