Hollandse Markten  Meest gestelde vragen
Op deze pagina vind u de meest gestelde vragen. Maak hieronder uit de lijst een keuze uit een vraag om bijhorende antwoord te lezen.

1. Er staan geen contact gegevens bij de gepubliceerde markten...
2. Staan alle markten van Nederland op de Hollandse Markten website?
3. Verhuren jullie ook standplaatsen of kramen?
4. Hoe kan ik adverteren op de Hollandse Markten?
5. Waar kan ik een vrije (gemeentelijke) marktplaats vinden?
6. Hoe kan ik een markt / standwerkers vergunning aanvragen?
7. Geven jullie ook een markt blad uit?
8. Kan ik mij aanmelden voor een markt?
9. Hoe kan ik op de hoogte blijven van markten?

1. Er staan geen contact gegevens bij de gepubliceerde markten... Naar boven
Veel markt organisatoren zetten hun markt op de kaart voor standhouders en marktbezoekers via de Hollandse Markten. Sommige markt organisatoren kiezen er voor om niet te adverteren, dus geen contact mogelijkheden aan te bieden op de landelijke Hollandse Markten website of de gepubliceerde markt is al vol met eigen standhouders. Het is niet mogelijk om het Team Hollandse Markten hiervoor te benaderen, deze markten zijn dan enkel voor de markt consumenten te bezoeken.

2. Staan alle markten van Nederland op de Hollandse Markten website? Naar boven
De Hollandse Markten biedt een overzicht van de meest intressante markten die plaats vinden door geheel Nederland. Wanneer markten niet op de website staan, zijn ze of niet gemeld door een markt organisator of niet relevant bevonden voor plaatsing op de Hollandse Markten website. Dit betekent echter niet dat betreffende markt niet bestaat of niet doorgaat. Voor meer informatie over dergelijke markten wordt verwezen naar de desbetreffende diverse markt promotie organisaties. Markt aanmelden op de Hollandse Markten.

3. Verhuren jullie ook standplaatsen of kramen? Naar boven
Nee, wij verhuren zelf geen standplaatsen en/of marktkramen maar kunnen u wel adviseren om contact op te nemen via onze partners, zij hebben een jarenlange ervaring op dit gebied en de juiste partij voor het huren van een standplaats of het organiseren van een markt in de ruimste zin des woord.

Voor het huren van een gemeentelijke marktkraam gelden andere, strengere regels, bijvoorbeeld een geldige Kamer van Koophandel inschrijving en een CRK (markt registratie) kaart; hiervoor dient u echter contact op te nemen met betreffende gemeente voor meer informatie.


4. Hoe kan ik adverteren op de Hollandse Markten? Naar boven
U kunt landelijke bekendheid verkrijgen door te adverteren op de Hollandse Markten website. Dit is zeker betaalbaar, u bereikt de juiste doelgroep (1.400.000 unieke bezoekers in 2006) via de Hollandse Markten internet site. Voor meer informatie omtrent deze dienst kunt u contact opnemen met het Sales Team Hollandse Markten. Wij kunnen u een gepaste en doelgroep gericht adverteer strategie aanbieden.

5. Waar kan ik een vrije (gemeentelijke) marktplaats vinden? Naar boven
Iedere gemeente hanteert hierover zijn eigen regels. Het beste is dan ook om contact op te nemen met de betreffende gemeente (via de gemeentelijke website info) alwaar u aan de markt wilt deelnemen.

Voor een standplaats op een braderie, niet gemeentelijke jaarmarkt, paardenmarkt, antiek en curiosa markt, rommelmarkt etc. kunt u contact opnemen met onze adverteer partners, zij helpen u graag verder om op hun markt te gaan staan.


6. Hoe kan ik een markt / standwerkers vergunning aanvragen? Naar boven
Als u een gemeentelijke markt / standwerkers vergunning ( ambulante handel) wilt aanvragen, begint u als het ware als zelfstandige ondernemer. Voor meer informatie omtrent dit onderwerp kunt u de standplaats op de markt aanvragen publicatie pagina bezoeken.

Elke gemeente heeft een andere aangepaste norm wat betreft de toegang voor en tot een vaste marktplaats, de zogenoemde marktverordening. Deze dient u op de gemeentelijke website te raadplegen, tevens kunt u hier meer markt informatie vinden voor de uitvoer van de ambulante handel.


7. Geven jullie ook een markt blad uit? Naar boven
De Hollandse Markten doet onderzoek naar de uitgave van een informatief marktblad. Momenteel volstaat het met de vele markt informatie verstrekken via het internet. Het markten web portaal de Hollandse Markten ( in 2006 ruim 1.400.000 bezoekers) is een populair markt informatie kanaal wat zeer veel geraadpleegd wordt. U kunt veel markt informatie vinden op de Hollandse Markten, elk jaar komt daar nog zeer veel relevante en bruikbare markt informatie bij.

8. Kan ik mij aanmelden voor een markt? Naar boven
Ja, er bestaan in Nederland verschillende organisaties die dergelijke markten organiseren, Hollandse Markten geeft u de service om dit bij onze adverterende partners te doen die de markten landelijk op de markten kaart in Nederland hebben gezet met contact gegevens. Om uzelf hiervoor aan te melden dient u contact op te nemen bij de organisaties die vermeld staan op de Hollandse Markten website. Staat er geen website, telefoon of contact adres bij, dan is deze markt organisator geen adverteerder of is de markt waarschijnlijk vol met eigen standhouders; de markt is dan wel te bezoeken voor de markt consumenten.

9. Hoe kan ik op de hoogte blijven van markten? Naar boven
De Hollandse Markten website biedt veel actuele informatie omtrent de vele markten in Nederland en de grensstreken. Bezoek de Hollandse Markten dan ook regelmatig om op de hoogte te blijven van de verschillende soorten markten en gerelateerde evenementen. Nederland telt duizenden verschillende soorten markt evenementen, het kan voorkomen dat een voor u bekende lokale markt niet op de Hollandse Markten gepubliceerd is. Markt aanmelden op de Hollandse Markten.:: Hollandse Markten, uw landelijke markt promotie portal voor heel Nederland ::

Vorige pagina Vorige Boven Naar boven


Powered by Google

        
Hollandse Markten ©®™ 1998-2022 KvK 81862539 / Capelle aan den IJssel
Nu 391 bezoekers online     37422059 bezoekers sinds 1 januari 2006
  Algemene Voorwaarden FAQ/Veel Gestelde Vragen Markt Aanmeld Formulier Redactie Formulier   Partnerberichten